gulvafslibning

Hvilken dag skal man vælge til en gulvafslibning?

Hvilken dag skal man vælge til en gulvafslibning?

editorial

Valget af dag er faktisk ikke det aller vigtigste i forhold til processen med at få foretaget en fuldendt gulvafslibning med både for- og efterforløb indberegnet.

Der er dog nogle ting med valget af dag (faktisk nok nærmere dage), som du skal have in mente og som kan variere fra gulvafslibningsfirma til gulvafslibningsfirma.

Hvis du for eksempel skal have foretaget en gulvafslibning udenfor på måske dit terrassegulv, er det sådan set mere vejret end datoen, du skal være obs på. Der skal helst gerne være mange på hinanden følgende dage med solskin og tørvejr, før efterbehandlingen og gulvafslibningen kan sætte sig og hele perfekt.

Men hvis gulvafslibningen foregår indendørs på trægulve, som nok er det mest sædvanlige i forbindelse med at få slebet gulve ned, så er det egentlig en anden vigtigt faktor, der relaterer sig til det at slibe gulve ned.

Det er tiden, der skal bruges på selve gulvafslibningen.

Dette kan godt forløbe over flere dage, hvis du har mange lokaler – enten som privat eller firma – der skal have slebet mange kvadratmeter af trægulve ned i bund, så de fremstår fine og flotte igen.

Én ting er dog den tid, der tager for selv gulvafslibningen fra den dato, I aftaler mellem dig som kunde og det specifikke gulvafslibningsfirma, at arbejdet begynder (hvor du måske forud har tømt lokalerne for inventar, så de er direkte klar til at blive slebet ned), og den dato det hele slutter på.

Firmaet kan måske have givet et godt beregnet opslag på, hvad det vil koste og tage af tid at slibe det udvalgte gulv ned.

Men har du husket at kigge i kalenderen, før du sagde ‘ja’ til tilbuddet? 

Hvis kalenderen måske påviser en snartkommende periode med mange helligdage såsom ved jul eller påske, kan det godt tænkes, at firmaet mener X antal dage som hverdage og ikke helligdage, hvorfor du måske regner forkert med dagene.

Og det er jo uheldigt, hvis du regner med, at gulvet skal være klart til at huse en påske- eller julefrokost efter efterbehandlingen i samme periode.

Husk altid at aftal det hele specifikt og ned i detaljer med det valgte gulvafslibningsfirma.