gulvafslibning

Hvordan foretager man en gulvafslibning?

Hvordan foretager man en gulvafslibning?

editorial

En gulvafslibning foretages ved hjælp af en særlig maskine til afslibning af gulve. Denne maskine er forsynet med en roterende slibe rondel på hvilken sandpapir i varierende korn tykkelser kan monteres.

Når maskinen i et langsomt og jævnt tempo føres hen over trægulvet fjernes på skånsom vis cirka en til to millimeter af dettes overflade. Da det som oftest er her slidspor og pletter fra spildte væsker samt misfarvning fra solfalming indlejrer sig er en gulvafslibning et probat middel til at få gulvets overflade til at fremstå smukt og ensartet.

Selv mindre skrammer og ridser forsvinder som dug for solen ved en grundig gulvafslibning. Og med en efterfølgende overflade behandling med for eksempel lak, sæbe eller olie kan gulvet faktisk komme til at stå som nyt.

Selv om du kan leje en maskine til gulvafslibning hos et byggemarked og købe materialer til efterbehandling samme sted kan det kun anbefales at du bringer en erfaren gulvsliber på banen. Med en faglært håndværker til hjælp er du garanteret det optimale resultat. Og så slipper du helt for selv at udføre det slidsomme arbejde som faktisk kræver en del kræfter.

Hvem kan hjælpe med en gulvafslibning i København?

Er du bosiddende i et hus eller i en lejlighed med beliggenhed i København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge DBF Gulvservice som dit lokale gulvfirma.

De dygtige DBF Gulvservice gulvmænd kender hovedstadsområdet og kan hjælpe dig med gulvafslibning og efterbehandling uanset om du bor i en stor villa eller i en lille lejlighed med små, snævre værelser, stuer og mellemgange.

Din DBF Gulvservice gulvsliber vil helt sikkert have de stærkeste forudsætninger for at kunne skabe et smukt resultat også selv om din bolig er udstyret med kringlede kroge og skarpe hjørner. Du får en rigtig god gulvservice til nogle af markedets laveste priser. Læs mere på dbf-gulvservice.dk