gulvafslibning

Har I et intranet i jeres firma med gulvafslibning?

Har I et intranet i jeres firma med gulvafslibning?

editorial

Måske ved du ikke lige, hvad et intranet er, men dem af jer læsere, der har børn, kender godt til et intranet fra børnenes skoler.

Det er det interne net, som man kommunikere mellem skole og forældre på, hvor man kan sende fælles beskeder og direkte, personlige beskeder.

Sådan et net kan man ikke søge frem på nettet hver gang, og hvis man kan, så kræver det login for at kunne komme ind, og det er kun forældrene, lærerne og andre fra skolen, som har det.

Den slags benytter man sig også af i firmaer, hvilket blandt andet kan være i forbindelse med gulvafslibning.

Lad os sige, at et firma bliver enige om, at de vil skrive en bestemt blog, som alle kan søge sig frem til og læse, og det færdige resultat kommer til at blive det her:

https://gulvkanonen.dk/3-grunde-til-at-faa-et-hvidlakeret-gulv/

Nogle gange er det en given medarbejder, der sidder og skriver den slags, som har forstand på at skrive, men som måske ikke ejer den rette viden til at fylde informationerne på – til at starte med.

I stedet for at vedkommende så skal ringe rundt til alle udsendte gulvafslibere, der alligevel har travlt med deres arbejde, eller personen skal vade rundt i butikken og genere de andre med spørgsmål, som der ikke lige er tid til at svare på, så kan man bruge intranettet her.

Her man kan så som medarbejder skriver, at man er ved at lave en artikel om at få et hvidlakeret gulv, der skal være informativt for de besøgende på ens hjemmeside, men man søger mere information internt i firmaet fra eksperterne.

Man vil jo gerne kommunikere viden ud fra firmaet, så man kan stå inde for det, end at man bare søger sig frem til nogle løselige svar på nettet.

Så kan de andre medarbejdere, når de har tid og mulighed, skrive noget information, som man så kan sammensætte til ovennævnte indlæg.