Misbrugscenter

Hvorfor bestille et forbesøg på et center til behandling af misbrug?

Hvorfor bestille et forbesøg på et center til behandling af misbrug?

editorial

Står du til at skulle på et center til behandling af misbrug? Men ved du endnu ikke, hvilket du skal vælge – eller skal du hjælpe en pårørende med at finde et sted? Så kan der være rigtig god grund til, at der bookes et forbesøg. Det kommer vi også nærmere ind på her. 

Derfor skal du bestille et forbesøg på et center til behandling af misbrug

Stil de spørgsmål der fylder hos dig 

Når du siger ja til et forbesøg på et center til behandling af misbrug, kan du stille de spørgsmål, der fylder hos dig. Det er store som små spørgsmål, du måtte have. Du har nemlig mulighed for blive klogere på, hvordan behandlingen foregår på et center til behandling af misbrug. 

Misbrugscenter

Få sat ansigt på personalet 

Ved at besøge et center til behandling af misbrug, kan du også få sat ansigt på personalet det pågældende sted. Og det kan også være rart, at det kan føles mindre overvældende, når du skal i behandling. 

For mange mennesker med et misbrug, er det et rigtig stort skridt at komme i misbrugsbehandling. Derfor kan det være et stort plus, at få sat ansigt på personalet og stedet, så det bliver mere overkommeligt at begynde. 

Få mere ro i maven omkring at starte 

Som du måske også har kunnet læse mellem linjerne, så kan du få mere ro i maven, når du booker et forbesøg. Og det kan også være nøglen til, at du rent faktisk ender med at komme i behandling, og ikke springer fra, før du er startet. 

Det skal selvfølgelig understreges, at du også kan tage pårørende med dig rundt på besøget. For det er ikke noget, du behøver at gøre alene. Og rent faktisk er der flere steder mulighed for, at pårørende også kan komme med til nogle af samtalerne der er, når du skal i behandling.