Overdækket terrasse

Måder at overdække din terrasse

Måder at overdække din terrasse

editorial

Det er dejligt at kunne nyde vejret og haven, men når sommeren går på held, får du nemt den ide, at du ikke længere kan sidde udenfor, fordi det betyder, at du skal sidde ude i regnen, og det er der jo ikke nogle, der har lyst til.

Det er dog nemt at løse, du kan nemlig få en overdækket terrasse. Med en overdækket terrasse, vil du kunne sidde i læ og på den måde nyde udelivet med familien, selvom det regner og blæser. En overdækket terrasse er altså en god tilføjelse til både hus og sommerhus, hvis du er glad for at nyde udelivet. Læs evt. mere på https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse

Overdæk med en markise 

Der er mange måder at overdække sin terrasse og en markise er en af dem. En markise skærmer for solen på terrassen og har også den fordel, at den skærmer for, at solen kommer ind i boligen, så den ikke bliver for varm. Derudover skaber en markise ly for både dug og stille regn. En anden fordel er, at den ikke fylder noget, når den er rullet op. Desværre falmer markiser med tiden og bliver kedelige at se på efter mange år ude. Det betyder, at du ligeså godt kan købe en billig markise, som en dyr en.

Byg en veranda

En mere holdbar løsning, som dog også er noget dyrere, er at bygge en veranda med fast tag. Det kan være en god løsning, hvis i er meget ude, for i vil have glæde af den i mange år. Der går dog væsentlig flere overvejelser ind i at få en veranda. Den skal gerne matche husets arkitektur, og være egnet til måden dit hus er bygget på. En veranda vil ofte koste et sted imellem 15.000 og 30.000 kr. afhængig af, hvilke materialer du vælger.