Overdækket terrasse

Få det bedste ud af sommeren i Danmark med en overdækket terrasse

Få det bedste ud af sommeren i Danmark med en overdækket terrasse

editorial

Står du for at skulle have opført en terrasse i din have? Så kan du med fordel vælge en helt eller delvist overdækket en af slagsen.

Hvorfor skal der overdækning på min terrasse?

Måske foretrækker du en terrasse helt uden overdækning af den simple grund at så får du mest muligt solskin for pengene. Det er jo med at udnytte de lyse timer, og få det bedste ud af den danske sommer i de få måneder vi har den.

Men her skal du tænke på at sommer i Danmark så langt fra er nogen garanti for sol og varme. Du kan sagtens risikerer at sommeren – eller i hvert fald store dele heraf – drukner i regn, og at solen i ugevis gemmer sig bag tykke lag af skyer. Her kommer en overdækket terrasse virkelig til sin ret. For selv om det måske regner eller blæser, og temperaturen falder, kan det stadig være hyggeligt at spise eller udføre andre aktiviteter i den friske luft.

Med en overdækket terrasse, eventuelt suppleret af en effektiv terrasse varmer, vil du og din familie stadig kunne nyde den friske udendørs luft på trods af regn og rusk. Og så kan I glæde jer over sommeren, også selv om den måske ikke er helt optimal.

Kan jeg selv bygge en terrasse med overdækning?

Du bør aldrig selv kaste dig ud i projekt ”byg selv træterrasse” hvis terrassen skal være forsynet med overdækning. Denne opgave bør du overlade til en kompetent og kvalificeret håndværker som kan sikre at din overdækkede terrasse er designet og opført på sikkerhedsmæssigt forsvarlig vis. Så undgår du ulykker så som en sammenstyrtet overdækning, og ærgrelser som for eksempel en overdækning som lækker når det regner.

Du kan få professionel hjælp til design og opførelse af en overdækket terrasse hos Andreas la Cour fra kun-terrasser.dk