sexlegetøj

Vær påpasselig med køb af noget bestemt sexlegetøj

Vær påpasselig med køb af noget bestemt sexlegetøj

editorial

Det er egentlig ikke en bestemt type af sex legetøj, vi vil være efter i denne artikel, som man måske kunne tro, havde fået dårlige anmeldelser, eller som mange mennesker siger, at man skal holde sig fra.

Vi skal tale om den metode, hvorpå man vælger at anskaffe sig dette sexlegetøj, som på den ene side kan være meget fornuftig, når man lige forsøger at tænke hurtigt, men som i det lange løb måske ikke kan svare sig, da det kan have grelle følgevirkninger.

Det skal nemlig handle om, hvis man køber sexlegetøj brugt.

Med det samme tænker du nok, hvem der kunne finde på at købe sexlegetøj i brugt stand, men det er måske fordi du forestiller dig noget virkelig brugt af slagsen, der lugter, har ridser og ikke virker så godt.

Men det er faktisk i samme omfang, som hvis man forestiller sig en brugt bil, der kan ligne en rustbunke, men man kan faktisk anskaffe sig biler, der ligner noget, der lige er blevet skudt ud fra samlebåndet.

Sådan kan man også falde over annoncer på nettet via private forhandlere, der siger, at dette sexlegetøj kun er brugt i virkelig lille og ufarlig omfang – eller det ligefrem aldrig har været brugt.

Og de tilhørende billeder ser da også ud til at bekræfte dette, men her kan du ikke vide, om det er en svindler, der bare gerne vil tjene penge og har sat legetøjet til salg med falske beskrivelser og har manipuleret med billederne.

Du tror måske, det kan være smart at købe dem på den måde, fordi du kan spare penge ved det køb, men tænk lige, hvis du så også får en sygdom med i købet. Det er ikke besparelsen værd.

Skal du købe billigt, så gør det via en autoriseret forhandler, der holder udsalg eller sælger et restparti.