sexlegetøj

Tving ikke andre til at bruge sexlegetøj

Tving ikke andre til at bruge sexlegetøj

editorial

Sex handler om gensidig nydelse, når det er bedst.

Det er klart, at man måske skal have overvundet en frygt for noget, man finder spændende eller interessant, og når man så er nået dertil, så kan man ikke tænke sig til, hvorfor man ikke er overvandt sin frygt noget før.

Men for andre kan det være svært at tolke, hvornår man overskrider en grænse, og hvornår man gensidigt får “overtalt” den anden part til at træde ud af deres komfortzone.

Det gælder også med sex legetøj, for der findes så meget, at man næppe kan nå at afprøve det hele i løbet af et enkelt liv.

Dette medfører også, at der findes sexlegetøj fra det mere uskyldige og let-pirrende til det, der kan være for ekstremt for langt de fleste mennesker, men helt perfekt for få mennesker.

Men fordi man selv føler nydelse ved sexlegetøjet, så er det ikke ensbetydende med, at en anden person også gør det, også selvom man er overbevist om, at man ligner hinanden, eller man kender den anden person godt.

Så hvis det klokkeklart og lodret kommer en afvisning, så lad være med at forsøge at presse på, da det kan komme imellem jer og specielt jeres sexliv, som er meget personligt og også handler om gensidig forståelse og respekt.