sexlegetøj

Husk at vedligeholde dit sexlegetøj

Husk at vedligeholde dit sexlegetøj

editorial

Der er flere årsager til, at det er godt at holde øje med, at alt er vel ved dit sexlegetøj, og det beror sig ikke kun på, at du får en god sexoplevelse med sexlegetøjet.

For det duer slet ikke, hvis der er snavs på dit sexlegetøj, skidt eller efterladenskaber fra sidst, du brugte det, som kan have fået bakterier på sig, når du skal bruge det igen.

Det kan give dig sygdomme eller andre lidelser, hvis du indfører det nogle steder i kroppen, som meget sexlegetøj er beregnet til.

For ikke at tale om rifter eller defekter ved sexlegetøjet. Den slags skal man virkelig holde øje med, så man ikke påfører skader på sig selv eller andre – af den slags, der ikke er rart.

Vores forslag er, at du altid vasker og/eller renser det, inden du skal til at bruge det, hvis det er muligt, også selvom det måske ikke er så sexet at gøre i situationen.

Men konsekvensen ved ikke at gøre det kan have så forfærdelige følger, at du vil takke os i længden over, at du gjorde det.

Endvidere er det smart at udskifte dit sexlegetøj, hvis det er ved at blive for gammelt og ikke virker optimalt længere.