lån til istandsættelse

Lån penge til boligistandsættelse online

Lån penge til boligistandsættelse online

editorial

Fra tid til anden kan det være nødvendigt at istandsætte sin bolig. Det kan være, at køkkenet er blevet for småt og slidt, og at I trænger til et nyt. Det kan også være, at badeværelset trænger. Det er de to rum, der klart koster mest at istandsætte, men resten af boligen behøver ikke være så dyr. 

Det er muligt at låne penge til boligistandsættelse, både i din traditionelle bank, men også online. Fordelen ved et online lån er at det er hurtigt og nemt at ansøge og der er typisk ikke nogle der spørger om hvad du skal bruge pengene til. 

Det er også muligt at låne pengene i den butik, du har planlagt at købe de materialer du skal bruge til istandsættelen. Mange butikker har et samarbejde med en online bank om at tilbyde finansering. Fordelen ved at låne direkte i en online bank er, at her er det også muligt at låne penge til evt. arbejdskraft og ikke kun til materialer.

Det er hurtigt og nemt at låne online

En af de helt store fordele ved et online lån er at det er hurtigt og nemt at ansøge og de ikke beder om sikkerhed eller de spørger heller ikke til hvad du skal bruge pengene til. Det kan virke meget grænseoverskridende at skulle fortælle en fremmed bankrådgiver, hvad man skal bruge pengene til. 

Hvis det er et større beløb du søger om, kan online banken dog finde på at bede om at se dokumentation for at du har en indtægt og derfor kan tilbagebetale lånet. 

For at kunne låne penge online er det nødvendigt at du har bopæl i Danmark og har et NemID. Det skyldes at du skal skrive under på aftalen med dit NemID. De fleste, men ikke alle banker, har også et krav om at du ikke står i RKI som dårlig betaler.