lån til istandsættelse

Få istandsat din bolig med et lån

Få istandsat din bolig med et lån

editorial

Der er mange, der står og drømmer om en smuk bolig med nyt køkken, eller at sommerhuset får en varmepumpe. Derfor kan det være oplagt at låne penge til renovering, så du kan få din drømmebolig.  Det kan f.eks. være, du gerne vil have en ny carport, sætte haven i stand eller lave andre renoveringer.

Det er heldigvis nemt at låne penge, både i store og små mængder. Det er nemlig vigtigt for din familie, at de får de bedste rammer. Heldigvis har det aldrig været nemmere at låne penge. Der er nemlig massere af steder på nettet, som står klar til låne dig penge. Du skal blot ansøge online. Du kan relativt nemt få en ide om renten, ÅOP og den månedlige ydelse, som du står til at skulle betale. På den måde får du nemlig en god ide om, hvordan du skal budgettere, så din økonomi kan løbe rundt.

Gode råd

Der er mange danskere, der låner til forbrug. Det kan være til, når bilen er gået i stykker, eller hvis du står og gerne vil købe ny sofa eller køkken. Det betyder dog ikke, at du bare skal løbe ind i det med lukkede øjne. 

Det første råd er derfor, at du kun bør låne, hvis din økonomi kan klare det. Regn derfor altid på, hvad et lån helt nøjagtigt vil betyde for din månedlige økonomi, hvis du låner. Hvor meget vil du skulle betale af? Har du medregnet renter? Og hvad gør du, hvis der kommer en uforudset udgift?

Det er derfor også altid en god plan, kun at optage et mindre lån, når du optager et forbrugslån. Inden du låner, så bør du også kigge på totalen. For selvom det er den månedlige ydelse, du kigger på først, så bør du være opmærksom på, hvad lånets reelle omkostning bliver.