lån til istandsættelse

Kom den sidste istandsættelse i hus med et lån

Kom den sidste istandsættelse i hus med et lån

editorial

Du har et større projekt foran dig med en omgang istandsættelse af dit hus, hvor du har lånt nogle remedier og værktøj af familien til at klare de mindre opgaver.

Dog kan du godt se, at hvis du skal komme i hus med de sidste sager, så er der grund til at hyre nogle håndværkere, der kan klare den professionelle del af de store opgaver, for det kan du ikke klare selv – det ville nok blive noget klamphuggeri.

Men sådan nogle gode håndværkere er jo ikke gratis, og selvom du nok har lagt lidt penge til side som en opsparing, så skulle de penge helst gå til en tandlægeregning eller nogle andre uforudsete udgifter. 
Den her udgift havde du sådan set set komme.

Der er simpelthen ikke andet for, end at du skal låne penge til istandsættelsen, for ellers kommer dit hjem til at stå halvt færdigt, og det er virkelig ikke kønt.

Lån penge til istandsættelse for at komme i mål

Det er her, at heldet er med dig, for du falder over et lån fra Ikano Bank til istandsættelse, så du ikke skal rende og bekymre dig om, hvordan du får fat i de penge.

Det er endvidere heller ikke svært at regne ud, hvordan du får lånt de penge, hvor meget du skal låne, og hvordan du betaler lånet tilbage.

Faktisk kan det gøres i et snuptag at ansøge om sådan et lån, og så går der ikke længe, før du har de penge, som du kan “sende videre” til håndværkere, så de kan begynde at ordne dit hus.

Rent faktisk kan du jo allerede nu booke et besøg fra håndværkerne, før du har fået pengene, for du skal jo først betale regningen fra dem, når du har fået pengene, og dem burde du skam have, når dit hjem står flot færdig.