ølbrygning

Kom hurtigt og sikkert fra start med ølbrygning

Kom hurtigt og sikkert fra start med ølbrygning

editorial

Sætter du pris på en kølig pilsner, en skummende fadøl, eller måske en af de helt tunge poter eller stout varianter? Så skulle du overveje at blive hjemmebrygger.

Hvorfor starte et hjemmebryggeri?

Måske har du en idé om at du for at kunne brygge dit eget øl skal rydde hele bryggerset eller hobby rummet så der kan blive plads til alt det avancerede brygudstyr. Men sådan hænger det overhovedet ikke sammen.

Selv et semi professionel bryganlæg fylder ikke mere end at du kan have det stående i et hjørne. Og lægger du ud med det allermest basale begynder udstyr kan det for den sags skyld stå under køkkenbordet og boble. Derfor er ølbrygning en god hobby for dig der ikke ønsker at bruge formuer på din fritids interesse. Ud over det ta ølbrygning er en billig fornøjelse ser du også hurtige resultater med et minimum af anstrengelse.

Med en Brew Box eller en Starter Box og et dertil hørende All Grain Kit fra Hjemmebryggeren vil du hurtigt og nemt kunne fremstille velsmagende øl, som du kan servere for dine venner til fodbold aften eller ved middags selskabet. Du kan brygge øl af mange forskellige typer med et minimum af udstyr og de rette ingredienser, for eksempel Bock, pilsner, Pale Ale, Weissbier, IPA og juleøl. Og hvis du bliver bidt af en gal brygmester kan du altid opgradere til et af de lækre semi professionelle bryganlæg fra Brewster Beacon.

Hvor kan jeg købe brygudstyr til nybegyndere?

Hos Hjemmebryggeren finder du alt hvad du skal bruge for at komme i gang med ølbrygning hjemme i privaten. Du kan bestille de færdige Brew Boxes med alle ingredienser i nøje afmålt forhold, lige som du kan bestille hver enkelt ingrediens for sig – og så selvfølgelig brygudstyr og bryganlæg . Se hele udvalget på Hjemmebryggeren.dk