ølbrygning

Hvorfor skal jeg gå i gang med ølbrygning?

Hvorfor skal jeg gå i gang med ølbrygning?

editorial

Ølbrygning er en morsom og givende hobby – især hvis du er glad for øl. Du kan nemlig på meget kort tid, og med et absolut minimum af anstrengelse, fremstille velsmagende øl hjemme i din egen private bolig. Du behøver ikke det store forkromede brygudstyr for at komme godt i gang med ølbrygning, og din nye hobby behøver således ikke at koste dig en bondegård.

Et begyndersæt til ølbrygning koster sjældent meget mere end en tusse, og kan sagtens stå under køkkenbordet eller i et hjørne af dit bryggers og boble indtil de gyldne dråber er klar til indtagelse. Således behøver du ikke at rydde garagen eller hobby rummet for at få plads til din nye fritids interesse. Og så kræver ølbrygning for begyndere ikke hverken tid eller opmærksomhed – dit begyndersæt passer i det store hele sig selv.

Hvor finder jeg godt og billigt udstyr til ølbrygning?

Er du således nysgerrig omkring ølbrygningens mysterier, og vil du gerne godt fra start, kan det anbefales at indkøbe det rette udstyr hertil fra begyndelsen. Som absolut novice ud i ølbrygning kan det anbefales, at du lægger ud med en såkaldt Starter Box fra Hjemmebryggeren. En Starter Box indeholder alt hvad du skal bruge for at komme i gang, her under gærspande, hævert, Horolith, måle udstyr, rengøringsmidler og kapsel påsætter. Der følger kapsler med, men du skal selv købe flasker.

Med en Starter Box og tilhørende All Grain Kit er du rigtig godt hjulpet på din vej imod at blive din egen brygmester. Du kan senere hen vælge at opgradere fra Starter Box til et semi professionelt bryganlæg, som du ligeledes kan købe hos Hjemmebryggeren. Hjemmebryggeren fører de kendte og velrenommerede Brewster Beacon bryganlæg i flere forskellige modeller og størrelser.

Du kan se og bestille dit bryganlæg eller din Starter Box på Hjemmebryggeren.dk