tandlæge

Hold dine tænder rene

Hold dine tænder rene

editorial

Det er meget vigtigt at man holder sine tænder rene, ellers kan det nemlig komme til at koste dyrt i sidste ende. Der er mange måder at holde sine tænder rene på, det kræver bare at man ved hvordan.

I artiklen her, vil vi komme ind under hvad du selv kan gøre, for at slippe for den dyre tandlæge regning, så hvis du ønsker at vide mere omkring hvordan man holder sine tænder rene, så læs med her.

tandlæge

Børst tænder

Det er vigtigt at man børste tænder hver dag, for at holde en god mundhygiejne. Du bør børste dine tænder 2 gange om dagen i 2 minutter ad gangen, for at få det bedste resultat. Man bør dog ikke børste sine tænder i længere tid eller mere end dette, da det kan gøre at du fjerner plakken fra tænderne som er en naturlig beskyttende overflade som ligger på dine tænder. Det er derfor vigtigt at man holder sig inden for de 2 minutter, 2 gange om dagen.

Brug tandtråd

Der kan ligge mange rester i mellem tænderne over tid eller efter man har spist et måltid. Det er lidt forskelligt hvor tæt vores tænder de sidder, men hvis ens tænder sidder meget tæt, så kræver det også at man anvender tandtråd, da der er større chance for at sætte sig noget mellem tænderne. Hvis man ikke fjerner resterne til tider, så vil der forekomme hul over længere tid.

Kontakt en tandlæge

Det er en god ide at tage til halvårlige besøg hos tandlægen, for at sikre sig at tandlæge regningen ikke løber op og bliver ekstremt dyr, det er derfor en god ide at tage til tjek hver halve år. Hvis man ønsker at finde en tandlæge, så kan dette gøres meget let ved at lave en internet søgning. Man kan også benytte det link vi har fundet til jer: https://ebdent.dk/.