tandlæge

Få den bedste behandling hos din lokale tandlæge

Få den bedste behandling hos din lokale tandlæge

editorial

De fleste af os er udmærket godt klar over, at vi bør gå til tandlæge oftere. Og faktisk behøver et tandlægebesøg hverken at være en særligt ubehagelig eller dyr oplevelse – du skal blot vælge den rette tandlæge klinik.

Find den bedste tandlæge i Vallensbæk

Det er altid en god idé at have sin faste tandlæge i nærheden af eens bopæl. Er du bosat i Vallensbæk eller omegn, kan du for eksempel vælge Tandlæge Mille Kjær. Denne tandlæge klinik er lille og personlig, og du vil opleve, at du altid får en utrolig venlig og individuel betjening og behandling. Nogle patienter gå endda så langt som til at kalde klinikken hyggelig – et ord, man knap så ofte forbinder med tandlæge klinikker.

Hos Tandlæge Mille Kjær får du altid en omhyggelig og personlig behandling, som tager udgangspunkt i dig og dine tænder. Lider du af tandlægeskræk, behøver du blot at oplyse om dette – så vil der automatisk blive sat ekstra tid af til dig, således at din angst kan imødekommes, og behandlingen gennemføres med et minimum af ubehag.

Tandlæge Mille Kjær er i besiddelse af en totalt nyindrettet klinik fra 2019, med alt det mest moderne udstyr. Blandt dette finder du en 3D scanner, som anvendes i forbindelse med fremstilling og tilpasning af kroner og broer. Samtlige medlemmer af klinikkens stab er uddannede i brugen af det moderne digitale udstyr, og du kan føle dig 100% tryg ved t lade såvel tandlæge som tandplejere og klinik assistenter udføre deres job.

Uanset om du skal have foretaget en rodbehandling, en tandudtrækning eller en parodontose behandling, eller om du blot besøger klinikken med tandrensning og eftersyn for øje, vil du blive mødt med en imødekommenhed og venlighed, som gør tandlægebesøget til en god og positiv oplevelse.

Du kan læse mere om tandpleje på milletand.dk