tandlæge

Find den bedste lokale tandlæge i Næstved

Find den bedste lokale tandlæge i Næstved

editorial

I Danmark har alle børn og unge under atten år adgang til gratis tandlæge behandling. Samtidig er skoletandplejen obligatorisk i samtlige danske kommuner.

Dette betyder at børn i den skolesøgende alder har mulighed for at skabe et solidt fundament for en tilværelse med alle tænder i behold. Fra børnehavens fluor skylninger over halvårlige tandrensninger og bøjle behandlinger hele skoletiden igennem vil danske børn i den skolesøgende alder få de behandlinger som skal til for at vedligeholde tænderne hele livet igennem.

Derfor vil rigtig mange danskere kunne gå igennem tilværelsen med det blivende tandsæt intakt – og det har stor betydning for folkesundheden. Det kræver blot at man børster tænder hver dag, renser med tandtråd, og sørger for at passe sine årlige eller halvårlige tandlæge besøg. Og desværre halter den sidste del for mange.

Spar dig selv for store udgifter og mange smerter – pas dine tandlægebesøg

Det er faktisk rigtig ærgerligt, da et eller to årlige tandlæge besøg er en vigtig forudsætning for at kunne bevare samtlige tænder sunde og smukke. Hos tandlægen får du, foruden en grundig rensning som efterlader tænderne skinnende blanke, et eftersyn af tænder og tandkød som kan afsløre eventuelle ansatser til diverse dårligdomme.

tandlæge

Med hjælp fra din tandlæge kan du således forebygge karies eller parodontose – to meget almindelige lidelser som i værste fald kan komme til at koste dig en eller flere tænder. Det er en del billigere og temmelig meget mindre smertefuldt at forebygge end at helbrede. Og derfor kan du med stor fordel booke tid hos din tandlæge til eftersyn og tandrens.

Hvor finder jeg en god tandlæge i Næstved?

Hvis du er bosat på Sydsjælland kan du med fordel opsøge den velrenommerede tandlægeklinik Tandlægerne Dickow & Lindkær. Hos Tandlægerne Dickow & Lindkær er du garanteret en professionel behandling til en rimelig pris. Klik ind og læs mere på dltand.dk.