dør

Døren er ikke, hvad den foregiver at være

Døren er ikke, hvad den foregiver at være

editorial

Når man har anskaffet sig en dør fra Klarwindows.co.uk, så regner man jo med, at den er robust, af god kvalitet og kan holde længe.

Derfor er der da også mange, der vælger deres døre herfra, da man stort set hver gang får lige det, man ønskede sig og mere til – men der kan da ske fejl, da det er menneskeligt at fejle, men så er det netop også det: En fejl.

Men andre gange kan man ved andre køb være uheldig, og det kan både være ved en dør af træ, stål eller cement, at den ser god ud på overfladen, men indvendigt er det en helt anden sag.

Det er ligesom os mennesker, hvor man kan have en virkelig smuk person, men indeni er der sygdomme og ødelagt organer, men siden det ikke er til at se, så skænker man det måske ikke så mange tanker.

dør

Hvad er der lige med den dør indeni?

En dør af træ kan måske allerede være begyndt at rådne indvendigt, og der kan være insekter, der har taget bo i den, da den lå på lager eller ude i butikken. 

Ved en ståldør kan den være svejset forkert sammen, og en dør af beton eller andet kan have porøse sammensætninger i sig eller andet, der gør, at der kun skal små slag eller skader til, før døren går helt i stykker.

Som sagt er det ikke lige til at se med det umiddelbare øje med døren, og man tror, at man har at gøre med en god dør.

Men for en sikkerheds skyld kan man undersøge, om det er muligt at tjekke den efter indvendigt.

Man behøver ikke engang at have en mistanke om, at der er noget galt med den, for det kan bare være for en sikkerheds skyld, at man gør det.