husblog

Trægulvenes skrupler

Trægulvenes skrupler

editorial

Et trægulv kræver kærlighed og forberedelse 

… og det kan svært at sætte sig ind i alle de ting, som er nødvendige, når du skal have nyt trægulv. Det giver for mange sig selv, men der er dog stadigvæk en del at tænke over, selvom du tror, at du har styr på det hele. 

At man gerne vil have nyt trægulv, giver rigtig god mening. Det kan også være, du ikke skal have nyt trægulv, men faktisk skal have det for aller første gang. Hvis det er første gang, du skal have dig et nyt trægulv, så er det helt forståeligt. Et trægulv udstråler nemlig elegance og lækkerhed, og kan give dit hjem et helt nyt look. 

Men hvordan er det så lige, jeg griber det an?

Først og fremmest skal du selvfølgelig overveje, hvilket slags træ, du vil have. De forskellige træsorter kan udstråle forskellige looks, jo mørke desto mere råt kan det virke. Det er derfor også en god idé at overveje, hvilke farver dine vægge har. 

Hvis de er meget farverige, kan et mere stille og roligt trægulv spille godt sammen med, hvorimod hvide vægge måske godt kan tåle et sort trægulv. Det er altid godt at se det hele i et større perspektiv. 

Dernæst skal du også tænke over, hvordan det skal ligges. Snak med din tømrer om, hvad han kan anbefale og tænk derefter over om, hvad der kan betale sig for dig. Kunne det være at gulvet i gangen også burde laves, så det er i samme stil, nu når I er igang?

Sidst men ikke mindst er det også vigtigt at overveje, hvordan gulvet skal vedligeholdes. Tager det lang tid og overskud at vedligeholde, og har du tre unger? Jamen, så er det en god idé at overveje, om du skal anskaffe dig noget lidt nemmere gulv. Læs flere god tips og tricks lige her: https://husblog.dk/