husblog

Hus og have-blog hjælper dig med dine gardiner

Hus og have-blog hjælper dig med dine gardiner

editorial

Mystikken omkring dine gardiner

Der er ingen tvivl om, at når du skal have nye gardiner, er der mange ting, du bør tage med i dine overvejelser. Gardiner skaber hygge og giver et unikt look til dit hjem afhængigt af, hvordan du vælger at designe dem. 

Derudover er det også en praktisk gevinst, at gardinerne også giver dig ro til at kunne lukke dine øjne om natten, uden nogle står og kigger ind af dine vinduer. Derudover lukker den også af for solen i de tidlige sommermorgener, som Danmark jo er så kendt for. Alt i alt en uundværlig rekvisit i hjemmet. 

Undersøg markedet for hjælp til dine gardiner 

En hus og have blog kan være din ekspert på gardinområdet, som kan åbne op for anderledes måder at tænke på. Oftest tænker man nemlig ikke lige over, hvordan man kunne have skabt et bestemt udtryk i hjemmet.

Først og fremmest skal du være opmærksom på, hvor store dine gardiner skal være. Det kræver opmåling fra en professionel, men kan i enkelte tilfælde også klares af eksempelvis dig selv med lidt ekstra hjælp fra en kær ven. 

Det kan også være en god idé at undersøge, om du kan få en gardinprøve med hjem, da farver og former kan spille ind, når først gardinerne kommer op. Det kan gøre en verden til forskel, om farven på gardinerne er for mørke, eller om de fylder for meget i forhold til, hvad der er pænest i hjemmet. Det er derfor en god idé at teste det lidt af, før du betaler gardiner i dyre domme. 

Det er nemlig en anden ting, du skal huske at være opmærksom på – at gardiner, er utroligt dyre. Derfor hænger de fleste gardiner, der også i lang tid, før de bliver skiftet ud. Af samme årsag, er det derfor en god idé at være ekstra sikker.