powerpoint kurser

Skarpe præsentationer med PowerPoint kurser

Skarpe præsentationer med PowerPoint kurser

editorial

De fleste af os, som arbejder med forretning og planlægning, har kendskab til den klassiske applikation Microsoft PowerPoint. Microsoft PowerPoint er en af de applikationer, som følger med Microsoft Office pakken, hvilken de fleste virksomheder i Danmark benytter som platform for data- og tekst behandling samt kommunikation. Mange virksomheder er gået over til at benytte Microsoft Office i cloud versionen, som hedder Microsoft Office 365, og som giver samtlige medarbejdere tilknyttet denne online platform adgang til samtlige Microsoft Office applikationer – her under Microsoft PowerPoint.

Gør dine præsentationer vedkommende og levende med Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint anvendes fortrinsvis til at fremstille præsentationer, som kan anskueliggøre forhold omkring eksempelvis et projekts fremdrift eller ændringer i en kunde portefølje. Med Microsoft PowerPoint er det at præsentere idéer i et smukt design, som gør brug af avanceret animation og filmisk bevægelse samt såvel 2D som 3D modeller, som kan visualisere dine tanker og øge forståelsen heraf over for dit publikum.

Hvis du mestrer Microsoft PowerPoint, får du lettere ved at fortælle din historie og formidle dine resultater, så alle kan følge med. Du kan bruge præsentationer udfærdiget med intelligent teknologi i Microsoft PowerPoint til at fastholde dit publikums opmærksomhed under din fremlæggelse, og gøre denne levende og engageret med flotte farver og spændende features.

Bliv stærkere i Microsoft PowerPoint med et PowerPoint kursus

Hvis du gerne vil blive bedre til at udnytte de mange muligheder, som findes i Microsoft PowerPoint – og dermed skabe de flotteste og mest overbevisende præsentationer – kan du med fordel skrive dig op til et kursus i Microsoft PowerPoint hos den danske kursus udbyder 4D. Gennem de seneste to årtier har 4D været markedsledende inden for it relaterede kurser rettet mod det danske erhvervsliv, og tilbyder således vel tilrettelagte kurser i hele Microsoft Office pakken – herunder Microsoft PowerPoint. Find dit PowerPoint kursus København på 4d.dk