powerpoint kurser

PowerPoint kurser - når dine præsentationer skal være i top

PowerPoint kurser - når dine præsentationer skal være i top

editorial

Hvis du arbejder med it som redskab i forbindelse med dine daglige arbejdsopgaver, er der stor sandsynlighed for, at du anvender Microsoft Office pakken – og dermed har kendskab til Microsoft PowerPoint.

Til hvilke formål anvendes Microsoft PowerPoint?

Microsoft PowerPoint er det mest anvendte program, når det handler om at bygge flotte og inspirerende præsentationer. De fleste af os har stiftet bekendtskab med Microsoft PowerPoint i løbet af vores professionelle arbejdsliv -enten har vi set en Microsoft PowerPoint præsentation til et møde eller til en konference, eller vi har selv bakset med at stykke en Microsoft PowerPoint præsentation sammen.

Formålet med at anvende Microsoft PowerPoint præsentationer i forbindelse med fremlæggelser eller foredrag, er at understøtte de pointer, som måtte være i den mundtlige fremlæggelse, med visuelle repræsentationer. Dette kan for eksempel være grafer, som illustrerer fremdrift eller vækst, eller diagrammer, som kan visualisere en fordeling. Vi kender alle de klassiske søjle eller lagkage diagrammer – og med Microsoft PowerPoint kan du bygge disse ud fra værdier fra eksempelvis Microsoft Excel, i flotte farver, som på bedste pædagogiske vis kan anskueliggøre dine tanker.

Få styr på Microsoft PowerPoint med et PowerPoint kursus

Microsoft PowerPoint er en standard komponent i den kendte Microsoft Office pakke, af hvilken de fleste danske kontor baserede virksomheder benytter sig nu om dage. Microsoft PowerPoint anno 2019 har et utal af muligheder, og er så brugervenligt som aldrig før.

Med Microsoft PowerPoint kan du, nemt og hurtigt, skabe levende og engagerende præsentationer, som kan fastholde dit publikum og lette forståelsen af selv de mest komplekse emner. Hvis du mestrer kunsten at bygge en Microsoft PowerPoint præsentation, som understøtter din fremlæggelse, kan du komme rigtig langt i forhold til at bringe såvel kolleger som samarbejdspartnere eller overordnede up to speed med dine projekter. Find Microsoft PowerPoint kurser på 4d.dk