reparation af badekar

Reparation af badekar – ny emalje på fire timer

Reparation af badekar – ny emalje på fire timer

editorial

Mange danske boliger fra det forrige århundrede blev opført med indbygget badekar i badeværelset. I gamle dage var det nemlig normen at man ikke badede så ofte. I stedet for det daglige styrtebad stod den på ugentlige karbade. Og derfor ses det ofte at huse og lejligheder af ældre dato ar et rummeligt badekar i eget badeværelse.

Senere blev det almindeligt med de mere plads besparende brusenicher som i højere grad er tilpasset den moderne danskers vaner. Samtidig valgte flere og flere danske bolig ejere at skrotte de eksisterende badekar til fordel for netop brusenicherne.

Derfor er der den dag i dag temmelig langt mellem boliger med badekar. Og i takt med at bolig køberne får øjnene op for de mange fordele som er forbundet med at have et badekar i eget badeværelse stiger efterspørgslen på huse og lejligheder med badekar.

Pas godt på dit badekar – det kan være guld værd

Er du således i besiddelse af en bolig med badekar i eget badeværelse bør du gøre hvad du kan for at værne om dette. Også selv om det er grimt og misfarvet på indersiden.

Dit badekar er nemlig, såfremt skaderne kun er overfladiske, et aktiv for din bolig. Det kan godt være at badekarret ikke just indbyder til lange, lune karbade i stearinlysenes skær. Men det kan det hurtigt komme til. Det er blot et spørgsmål om den rette reparation af badekar. Og en sådan kan det få med hjælp fra en dygtig badekarsmaler.

Lad en badekarsmaler sætte det gamle badekar flot i stand

Selv det grimmeste og mest misfarvede badekar kan komme til at stå som nyt. Hvis du lader en badekarsmaler forsyne dit badekar med en ny emalje vil det atter kunne tages i anvendelse som ramme om lækre spa aftener inden for hjemmets fire vægge.

Klik ind på Emaljespecialisten.dk og læs mere.