reparation af badekar

Billig og effektiv reparation af badekar

Billig og effektiv reparation af badekar

editorial

Hvis dit badeværelse indeholder et rummeligt badekar, hører du til de heldige. Boliger med badekar i eget badeværelse er nemlig i særdeles høj kurs på det danske bolig marked.

Grunden til den store efterspørgsel er at der bliver længere og længere imellem huse og lejligheder som kan prale af eget badekar. Dette skyldes at mange bolig ejere vælger at skrotte badekarret til fordel for en plads besparende bruseniche – især hvis badekarret er gammelt og slidt.

Men de yngre børnefamilier, som køber bolig i dagens Danmark, er ved at få øjnene op for de mange fordele ved et rummeligt badekar. Det er meget sjovere for de små at blive badet i et badekar end i en lille balje i en snæver bruseniche.

Badekarret kan bruges til at sætte store mængder tøj i blød. Og far eller mor kan slappe af med et varmt karbad når de små er puttet helt uden at skulle uden for hjemmets fire trygge vægge.

Hvad stiller jeg op med det slidte og skrammede badekar?

Dit badekar udgør selvfølgelig kun et aktiv for din bolig såfremt det er i god stand. Er emaljen i dit badekar slidt, misfarvet og præget af overfladiske ridser og skrammer er dit badekar nok ikke det kønneste syn på jorden.

Det behøver dog ikke at betyde at al håb er ude for dit badekar. Emaljen kan nemlig sagtens sættes flot i stand – og det uden at det behøver at koste dig spidsen af en jetjager.

Hvem kan forestå reparation af badekar?

En dygtig badekarsmaler kan på cirka fire timer udskifte emaljen i dit gamle badekar. En reemaljering er en procedure som for det første er langt billigere og for det andet tager kortere tid end en udskiftning af hele badekarret. Klik ind på Emaljespecialisten og få mere information om reparation af badekar.