parfume

Parfume - når dit personlige udtryk skal kompletteres

Parfume - når dit personlige udtryk skal kompletteres

editorial

Skal kosmetikhylden i badeværelset eller dullebordet i soveværelset have en ny tilføjelse i form af en lækker parfume? Så har du den dag i dag flere valgmuligheder end nogen sinde før. Hylderne i stormagasiner og parfumerier bugner med nye parfumer fra nye producenter og tilføjelser til eksisterende parfume serier fra kendte brands.

Det kan være rigtig svært at gennemskue hvad der er skidt og hvad der er kanel. Generelt holder de parfumer, som finder vej til de etablerede forhandlere, en ret høj kvalitet og standard. Dette behøver dog ikke at betyde, at du ukritisk kan indkøbe en parfume og så håbe på at komme til at dufte som en million. Det tager tid, og kræver en del tålmodighed, at udvælge den rette parfume. Men når man så endelig finder den, er det alle anstrengelserne værd!

Find en parfume, som passer til din type

Når du står for at skulle udvælge en ny signatur duft, som kan understøtte dit personlige udtryk, skal du først beslutte dig for en genre. Skal du være femme fatale eller business woman? Er du en blomsterpige eller en sensuel vamp, som kræver tunge og påtrængende bundnoter? Og har du tænkt dig at du skal kunne bruge din parfume på kontoret til daglig, eller er du ude efter en forførende og fræk duft, som gør sig på natklubben eller diskoteket?

Når først du har lagt dig fast på en parfume type, har du allerede indsnævret feltet betydeligt. Herefter kan du gå i gang med at teste parfumen på din hud. Dette trin er vigtigt, idet parfume ikke udvikler sig ens på to forskellige mennesker. Den endelige duft opstår i et samspil mellem din krops kemiske stoffer, som udskilles gennem huden, og så parfumen – gerne over et par timer.

Når du har fundet den duft, som passer til dig, kan du købe parfume online på sephora.dk