parfume

Få den bedste duft med den rette parfume

Få den bedste duft med den rette parfume

editorial

Er du i markedet efter en ny parfume til samlingen? Så har du aldrig haft flere valg muligheder. Markedet for parfume er formelig eksploderet inden for de seneste ti år. Der har simpelt hen aldrig været flere parfumer på hylderne i parfumerierne og i stormagasinernes kosmetik afdelinger. For det første er udvalget af forskellige parfume varianter fra de kendte parfume og designer huse vokset, og for det andet er der kommet helt nye agenter på markedet med nye parfume typer og dufte, som ligger ud over det sædvanlige.

Et eksempel på en særdeles specialiseret parfume producent er Clean, som fortrinsvis producerer milde, blide dufte til hverdagsbrug. Parfumer fra Clean emulerer naturlige og luftige – nærmest volatile – dufte, som for eksempel duften af græs efter et regnskyl, eller fornemmelsen af en solbeskinnet blomstereng om foråret.

Andre parfumemagere går mere innovativt til værks – eksempelvis dem, som fabrikerer molekylær parfumer. Disse parfumer promoveres på den feature, at de tilpasser sig din egen krops duft 100%, og i samspil hermed udvikler en helt unik duft, som understreger din personlighed og giver din individuelle fremtoning en særlig kant.

Snus dig frem til den rette parfume

Det sidste er der dog ikke noget nyt i. Parfume vil altid, uanset dennes initielle duft, udvikle sig forskelligt på forskellige mennesker. Derfor er det vigtigt, at du bruger tid på at udvælge din nye parfume. Du bør aldrig teste mere end én parfume ad gangen, da din lugtesans ellers bliver forvirret. Parfumen bør påføres din hus på håndleddet eller på halsen, og have lov at sidde i et par timer. Først da kan du vurdere, om parfumen er den rette for dig.

Bestil din nye parfume online hos Sephora

Når du har fundet din nye signatur duft, kan du med fordel købe parfume i den online shop på sephora.dk