lån

Online lån - når økonomien trænger til et tilskud

Online lån - når økonomien trænger til et tilskud

editorial

Vi har alle prøvet at havne i et finansielt dødvande, hvor der måske nok er penge til dagen og vejen, men hvor en eller flere uforudsete udgifter kan vælte hele læsset. Nogle måneder på året r bare mere økonomisk trængte end andre. Januar, som følger lige i kølvandet på december – hvor vi notorisk bruger flere penge end i de andre måneder – kan være en rigtig hård nyser, idet det som oftest er i denne måned, at pensions og forsikrings selskaber samt andre abonnements baserede tjenester – for eksempel privat tegnede sygeforsikringer – skal betales.

Selv om man har set denne udgift komme, er der alligevel tale om en større økonomisk udskrivning, som kan tørlægge enhver budgetkonto. Og skulle der så opstå en uforudset begivenhed, som kræver finansiel opmærksomhed, oveni, bliver januar måned pludselig meget lang. Sagt med en omskrivning af et populært mundheld: Der er alt for meget måned tilbage sidst på pengene!

Tag et hurtigt online forbrugs lån, når økonomien er kørt fast

Hvis du har brug for i denne periode at give dit økonomi et lille boost, så bilen kan blive repareret, de hullede vinter støvler erstattet eller det punkterede vindue udskiftet, har du mulighed for at optage et lån online. Det er selvfølgelig ikke noget, du bør gøre i flæng – og kun hvis du ellers har styr på din økonomi.

Det er nemlig essentielt, at du kan få plads til de månedlige afdrag på dit online forbrugs lån, så du kan betale det ud til tiden. Ellers risikerer du at dit lån vil blive dyrt for dig, idet der vil løbe mora renter på – og du kan risikere at skulle betale straf gebyrer ved for sen eller manglende indbetaling af afdrag.

Hos Ikano Bank kan du beregne omkostningerne ved dit online lån før du ansøger. Læs mere på ikanobank.dk