lån

Hvilken lånetype har den bedste rente?

Hvilken lånetype har den bedste rente?

editorial

Lånemarkedet kan for mange virke uoverskueligt og som en jungle, når man skal finde et lån. Der er mange muligheder for at låne penge i dag, hvis du ikke ønsker at gå i banken. Der er også gennem de seneste mange år kommet mange nye lånetyper på markedet. Det er derfor afgørende at finde det rette lån, der både matcher det ønskede lånebeløb, men også den optimale rente. 

Det er meget normalt, at hvis du er studerende eller har en børnefamilie, at det kan blive ret stramt sidst på måneden. Det oplever rigtig mange familier rundt i hele landet. Her kan du enten ansøge om en kassekredit i banken eller finde et online lån, hvor du løbende har mulighed for at trække penge alt efter behov. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal finde det bedste lån?

Først og fremmest er det vigtigste du bør fokusere på er renten, gebyrer og ikke mindst den samlede ÅOP. Det er her de største omkostninger for dig vil være i forbindelse med lånet. Herudover bør du vurdere, hvad dit rådighedsbeløb er om måneden, så du altid har mulighed for at afdrage på lånet. Dermed undgår du at det bliver dyrt for dig, ved at misligeholde låneaftalen. 

Hvis du har brug for et beløb mellem 1.000 kr. og op til 6.000 kr. er der faktisk mulighed for at få et rentefrit lån. Det er oftest kun, hvis du kan betale lånet tilbage inden for 30 til 60 dage, så kan det være helt rentefrit og gebyrfrit lån. Renten vil først komme på dit låne, når beløbet ikke er tilbagebetalt inden for den aftalte periode. Det kan være en god måde at have et ekstra råderum om måneden, inden du får løn, så du ikke hver måned skal ud og finde et nyt lån. 

Læs mere om viabill udbetaling 5000 her.