sql kurser

Kompetente medarbejdere med skarpe SQL kurser

Kompetente medarbejdere med skarpe SQL kurser

editorial

Er din virksomhed og forretnings succes primært baseret på data, er det vigtigt, at dine medarbejdere forstår anvendelsen af de redskaber, som letter data behandling og giver resultater, som kan understøtte virksomhedens beslutninger. Derfor er det vigtigt, at du har medarbejdere med kendskab til SQL.

Hvad er SQL?

SQL er en forkortelse, som står for Structured Query Language. SQL er et struktureret kommando sprog, som anvendes i forbindelse med udtræk og behandling af information fra en database. Med SQL har du mulighed for, ved hjælp af simple kommandoer, at skabe overblik over større mængder af data, og strukturere dine data sæt så de tjener dine formål.

Data manipulation, analyse og filtrering med SQL

Hos 4D finder du to former for kurser i SQL – basis kurset SQL Grundlæggende og kurset SQL udvidet, som henvender sig til brugere af SQL Server 2014, SQL Server 2012 og SQL Server 2008. På det grundlæggende kursus lærer du og udtræk og redigering af data fra relationelle databaser. Du lærer om alle de mest basale funktioner og kommandoer inden for SQL, og du får et indblik i processen med sortering, filtrering og gruppering af data. Du får også en indføring i de indbyggede SQL funktioner, som gør visse typer applikationer til data udtræk nemmere at anvende.

På det avancerede kursus kan du lære at lave forespørgsler og uddrage data ud fra mere kringlede og sammensatte behov. Du får også en introduktion til opgaver, som indeholder oprettelse af – og arbejde med – temporære data. Du lærer at oprette og definere views, funktioner, og stored procedures, samt hvorledes du gør dine forespørgsler mere fleksible med variable og kontrolstrukturer. Begge kurser forefindes på engelsk, og har du og din virksomhed brug for at lære om særskilte funktioner, kan kurser tilrettelægges for din medarbejder gruppe med udgangspunkt i jeres work flows.

Læs mere om SQL kurser på 4D.dk