sql kurser

Effektiv databehandling med SQL kurser

Effektiv databehandling med SQL kurser

editorial

Arbejder du til daglig med databaser og den heri lagrede data? Så kan du med fordel tjekke 4D’s SQL kurser ud. Det er nemlig sandsynligt, at du sagtens kan blive mere målrettet i dit arbejde med data udtræk og databehandling.

Bliv klogere på databehandling med SQL kurser

På kurset SQL Grundlæggende bliver du rustet til det helt basale arbejde med det mange facetterede programmerings sprog. Det kan anbefales at tage kurset SQL Grundlæggende, selv om du allerede kan nogle SQL kommandoer, blot for at få hele metodikken på plads inden du bevæger dig videre til mere avancerede kurser i SQL. Kurset SQL Grundlæggende lærer du blandt andet at hente og manipulere data, sortere, filtrere og gruppere data, anvende en række af de indbyggede SQL-funktioner, oprette under-forespørgsler og trække data ud af flere tabeller ved hjælp af Joins.

Kurset er ideelt for dig, som for eksempel skal bruge SQL i dine Excel, Power Query, Power Pivot eller Visual Basic løsninger, og har brug for et overblik over de relevante funktioner. Du lærer den korrekte syntaks, som anvendes i T-SQL, og får redskaberne til at bygge videre herpå.

Det mere specifikke SQL Udvidet kursus, som henvender sig til avancerede brugere med erfaring inden for praktisk anvendelse af SQL, giver dig en solid viden om SQL samt en bredere forståelse for de uhyre avancerede muligheder med SQL. Du får redskaberne til at bruge SQL i mere komplekse sammenhænge, således at du kan udvikle egne, skræddersyede applikationer baseret på SQL.

Du vil efter kurset være i stand til at oprette temporære tabeller og arbejde hensigtsmæssigt med disse, definere og oprette views, egne funktioner og stored procedures samt gøre dine forespørgsler mere fleksible med variable og kontrolstrukturer, således at du er i stand til at oprette forespørgsler og manipulere data ud fra komplekse behov.

Læs mere om SQL kurser på 4d.dk