tandimplantat

Hvad bør du vide om et tandimplantat i Århus?

Hvad bør du vide om et tandimplantat i Århus?

editorial

Hvis du af den ene eller anden grund mangler en eller flere tænder, så kan et tandimplantat være løsningen på at få et flot smil igen. Det kan dog være et lidt større indgreb, der skal laves. Derfor kan det også være ekstra rart med mere viden omkring tandimplantater. 

Værd at vide om dit tandimplantat i Århus

En god måde at erstatte manglende tænder på

Det at mangle en eller flere tænder, kan både gøre det svært at spise sin mad, men det kan også være træls, når du skal smile. Heldigvis er der mulighed for, at du kan få erstattet en manglende tand med et tandimplantat. 

Med et tandimplantat sættes der en skrue i titanium op i din kæbe, som skal fungere som roden til tanden. Og herefter efter det muligt at sætte en porcelænskrone på, som kommer til at være det synlige af tanden. 

Det foregår ved en mindre operation 

Når du skal have lavet og indsat et tandimplantat, så foregår det med lokalbedøvelse, og så kan det beskrives som en mindre operation. 

Et implantat skal rengøres ekstra

Med et tandimplantat skal du være ekstra grundig med rengøringen. Det skyldes, at det ikke på lige fod med dine egne tænder har et immunforsvar. Du kan naturligvis få vist ved tandlægen, hvordan du passer bedst muligt på implantatet, så du sikrer dig, at hygiejnen er helt i top. 

Du kommer i de bedste hænder ved tandlægen 

Du skal naturligvis kontakte en tandlæge, når du skal have lavet et tandimplantat i århus. En tandlæge har nemlig lige de kompetencer der skal til, både så implantatet holder i mange år frem, så den kan holde til tyggebelastning, og så den æstetisk matcher resten af dine tænder. 

Nu hvor du er blevet lidt klogere på det at få et tandimplantat i Århus, så ræk endelig ud til en tandlæge, som kan hjælpe dig.