bondage

Forstå dit parforhold med bondage

Forstå dit parforhold med bondage

Erotiske lege og eksperimenteren med grænser er en naturlig del af et forhold i udvikling. Langt de fleste mennesker, som lever sammen i årevis, har enten drømt om at udfordre de seksuelle vaner, de har tillagt sig sammen med deres partner, eller rent faktisk udlevet drømmen i praksis. Det er helt normalt at ønske at henlægge det erotiske samvær til andre steder end dobbeltsengen – og eventuelt prøve noget andet end de konventionelle stillinger.

Frækt og spændende rollespil med bondage

Efter at ”Fifty Shades Of Gray” har gjort bondage og let BDSM (Bondage, Domination, Sadism, Masochism) til folkeeje, er efterspørgslen på udstyr til bondage steget eksplosivt. Mange par, hetero- som homoseksuelle, er meget interesserede i at udvide deres seksuelle habitus til også at omfatte bondage. Dette ønske bunder helt klart i en dybereliggende trang til at udforske forholdet. Bondage er en leg med grænser og med en af forholdets vigtigste hjørnesten: Tillid. Ved at lade sig fiksere med reb, bælter eller håndjern lægger man sin skæbne i den andens hænder, og det er op til den aktive partner at honorere denne tillid. Man er hjælpeløs, og prisgivet, hvis partneren vælger enten at forlade legen eller overskride en grænse. Og heri består det pirrende og sensuelle ved bondage.

Køb tilbehør til bondage online

Selv om tabuet ved seksuelle lege som bondage er delvist brudt, er der ikke mange, der har lyst til at støde ind i naboer, kolleger eller familie, mens man er i færd med at handle bondage udstyr. Derfor er det heldigt, at der findes online sex shops, i hvilke man kan få adgang til et bredt og velassorteret udvalg af sexlegetøj og erotisk tilbehør. Hos belugi.dk findes Nordens største udvalg – herunder bondage tilbehør som for eksempel remme, bælter, håndjern, silkereb og det lidt mere kinky udstyr som blindfolds og ball gags. Se hele udvalget på belugi.dk