Luft vand varmepumpe

Find en god og billig luft vand varmepumpe til dit hus

Find en god og billig luft vand varmepumpe til dit hus

editorial

Vil du gerne spare mange penge, og samtidig være en klima bevidst forbruger? Så bør du overveje at skifte til en luft til vand varmepumpe.

Hvad er fordelen ved at skifte til en luft til vand varmepumpe?

Der er op til flere fordele ved at erstatte det gamle udtjente fyr med en moderne luft/vand varmepumpe.

Først og fremmest er der den økonomiske besparelse. Da en varmepumpe luft til vand er langt mere effektiv i sin udnyttelse af den tilførte energi kan du holde boligens energi forbrug nede uden at skulle lide afsavn og fryse vinteren igennem.

Du får, kort sagt, rigtig meget mere varme for færre penge. Faktisk kan du belave dig på at skulle skære op imod tres procent af husstandens årlige udgifter til opvarmning af stuer og værelser. Og det er noget der kan mærkes i regnskabet.

image

For det andet er en luft til vand varmepumpe det mest klima og miljø venlige alternativ til et fyr her i 2021. den høje energi effektivitet betyder som nævnt et lavere energi forbrug, hvilket igen medfører mindre udledning af co2 i forbindelse med opvarmning af boligen.

Du kan altså, med andre ord, give din husstand en grønnere profil samtidig med at du sparer en masse penge. Det er da ren win win!

Sidst, men ikke mindst, er en varmepumpe en del mere driftsikker end et gammelt slidt fyr. Varmepumpen går sjældent ud, og skal ikke konstant renses eller repareres. Og med en god service aftale hos et VVS firma som for eksempel Amalo kan du være sikker på at din varmepumpe altid er up to date.

Lad Amalo hjælpe dig med at vælge varmepumpe

Amalo er et VVS firma med særligt speciale inden for luft til vand varmepumper. Du kan hos Amalo få hjælp til at finde en varmepumpe som matcher din bolig – læs mere på Amalo.dk