e cigaret

Få has på dine rygevaner med en e cigaret

Få has på dine rygevaner med en e cigaret

editorial

I dag er der forholdsvis mange mennesker, som stadig er slave af tobak, på trods af, at langt de fleste ved hvor farligt det er at ryge. Hører du til dem, som er afhængig af dine daglige cigaretter, men som samtidig gerne ville lægge denne modbydelige vane på hylden, er der faktisk rigtig mange muligheder herfor.

Der findes rygestop kurser og mange forskellige nikotin holdige produkter – tyggegummi, mundspray, plaster, tabletter og mange andre typer – som kan hjælpe dig med at holde op. Men ofte falder man som inkarneret ryger hurtigt tilbage i den usunde vane, selv om alle intentioner om et rygestop er til stede.

Den lette vej til rygestop med en e cigaret

Dette skyldes, at afhængighed af tobak i lige så høj grad er betinget af det psykiske som af det fysiske aspekt. Hvor rygestop produkter indeholdende nikotin udelukkende kan afhjælpe den fysiske afhængighed, er den psykiske noget mere vanskelig at få has på. Det er i den psykiske afhængighed, at alle vore rygevaner har rod.

For eksempel det med gerne at ville have en smøg efter frokost, når alle kollegerne tager en efter maden smøg. Eller at snige sig ud sammen med de andre rygere ved sociale begivenheder for at stå i en lille isoleret gruppe og dyrke den farlige last.

Med en e cigaret kan du pulse alt det du vil, uden at udsætte dig selv eller omgivelserne for skadelig og ildelugtende røg. En e cigaret udvikler nemlig kun damp, som ikke på samme måde som røg partikler sætter sig i tøj og hår. Du slipper for gule tænder, dårlig ånde, og morgenhoste. Og så er det en del bedre at dampe end at ryge traditionelle cigaretter.

Du kan finde dit e cigaret starter sæt samt alt nødvendigt tilbehør og e cigaret væske på esug.dk