Gulvservice

Få flotte og skinnende gulve med professionel gulvservice

Få flotte og skinnende gulve med professionel gulvservice

editorial

Er du træt af at se på dit slidte, bulede, misfarvede eller måske endda splintrede trægulv – og overvejer du at skifte det ud? Så bør du tænke dig om en ekstra gang. Der er nemlig en god chance for at gulvet kan blive flot igen. Det kræver blot den rette gulvservice.

Hvad er gulvservice?

Gulvservice er en fælles betegnelse for de behandlinger som kan tages i brug hvis trægulvet er slidt eller beskadiget. Med den rette gulvservice, udført af en dygtig og erfaren gulvmand, kan dine gamle, slidte trægulve komme til at stå smukke og skinnende som nye igen.

Du bør altid lade din gulvmand foretage en vurdering af hvilken form for gulvservice der tjener dit trægulv bedst. Dette kommer både dig og gulvet til gode i den sidste ende – og så er du garanteret et smukt og holdbart trægulv, som du kan have glæde af i mange år.

Gulvafslibning – gulvservice til de slidte gulve

Er gulvet blot mærket af almindelig slitage, for eksempel i form af spor fra nedtrådt støv, pletter fra spildte, farvede væsker og misfarvede plamager fra solfalming? Så vil en gulvafslibning være tilstrækkelig for at få gulvet pænt og ensartet i overfladen igen, hvis ellers gulvet er intakt og træværket gennemgående sundt.

En dygtig gulvmand kan klare en gulvafslibning hurtigt og effektivt – og med et flot resultat. Og med den rette efterbehandling, for eksempel med sæbe, olie, eller lak, kommer gulvet hurtigt til at stråle igen.

Ret op på skader i gulvet med gulvafhøvling

Har dit gulv taget alvorlig skade, for eksempel i forbindelse med en oversvømmelse hvor der re trængt fugt ind i træværket, vil det i de fleste tilfælde være nødvendigt med en gulvafhøvling. Denne bør du under alle omstændigheder lade en faglært håndværker om at udføre, hvis du ønsker at minimere risikoen for at påføre gulvet yderligere skade. Kontakt gulvafslibning-priser.dk for mere information om gulvservice.