boligadvokat

Få en boligadvokat til at guide dig gennem din bolighandel

Få en boligadvokat til at guide dig gennem din bolighandel

editorial

Går du i tanker om et bolig køb – og har du måske allerede fundet din nye ønskelejlighed eller dit fremtidige drømmehus? Så bør du hurtigst muligt tilkalde en dygtig boligadvokat som kan hjælpe dig med formaliteterne i forbindelse med dit forestående bolig køb.

Hvordan kan en boligadvokat hjælpe mig med mit bolig køb?

Måske tænker du at det er komplet overflødigt at hyre en boligadvokat når du står for at skulle købe bolig. Der er jo altid en ejendomsmægler involveret – og han eller hun har vel styr på alle detaljerne? Denne fælde er der hvert år mange danske boligkøbere som går i.

Du må endelig ikke tage fejl af ejendomsmæglerens rolle i bolig køb situationen. En ejendomsmægler er en sælger, ikke en uvildig formidler af boliger. Ejendomsmæglerens opgave er at få solgt boligen for sælger. Det er på den måde han eller hun tjener sine penge. Derfor skal du ikke regne med at ejendomsmægleren fortæller dig alt hvad der er værd at vide om boligen.

En ejendomsmægler vil typisk fremhæve alle de positive ting ved boligen og samtidig holde igen med teknikaliteter som kunne få indflydelse på din beslutning om et køb. Dette betyder at der kan skjule sig forhold i diverse dokumentation som, hvis du var bevidst derom, kunne få dig til at ændre mening. Det er ikke i mæglers interesse at infomere dig om disse. Og derfor bør du få en boligadvokat til at hjælpe dig med at afdække eventuelle forhold som kunne påvirke din fremtidige økonomi.

Find din boligadvokat online

Det behøver ikke at koste spidsen af en jetjager at få en dygtig boligadvokat med på råd. Hos eboligadvokat.dk kan du få hjælp til gennemlæsning af dokumentation, opdatering og tinglysning af skøde og mange andre ting. Læs mere, og find din boligadvokat, på https://eboligadvokat.dk/