døre

Døren er nemmere at have med at gøre end ventet

Døren er nemmere at have med at gøre end ventet

Du har lagt an til, at der skal lægges kræfter i at åbne den dør, for den plejer at binde lidt, og du har sagt til dig selv, at du skal se at få gjort noget ved det, men det er der bare ikke tid til lige nu.

For nu skal du bare gennem den her almindeligt, hvor du måske har noget i den ene hånd, så du skal bruge alle kræfterne i din ene ledige arm til at åbne den.

Men modsat ventet, da du tager fat i døren for at åbne den, så er den pludselig meget lettere at åbne, end hvad du havde antaget.

Du når kortvarigt at overveje, om det er en heldig vind gennem huset, der hjælper til med at åbne den, men så kan du hurtigt mærke, at forklaringen ligger i håndtaget, for det er meget nemmere at bøje, end det plejer at være: Der er en person på den anden side, der er ved at åbne døren samtidig med dig.

døre

Det var en lettelse med den her dør

Det var egentlig herligt at opleve, for så kan du spare kræfterne, og du kan tage fat med begge arme og hænder i det, som du er ved at bære, for døren bliver sådan set åbnet for dig, og det kunne ikke være timet bedre.

Da den anden person, der er ved at åbne døren, får øje på dig, så holder vedkommende da også døren åben for dig og træder til side, så du kan komme igennem med lethed.

Det bliver endda gjort med et smil, en hilsen med munden og hånden for at vise, at vedkommende er glad for at hjælpe dig.

Man er taknemmelig og håber da også, at man kan gengælde gerningen en dag, og ellers kan man gøre det for en anden i fremtiden, så man sørger for god karma.