døre

Avisen skal helt op til døren

Avisen skal helt op til døren

Der er mange amerikanske film, der starter en tidlig morgen ved, at man kan se cykelbuddet med avisen, der kommer cyklende og så kaster avisen op til døren hos dem, der skal modtage den.

Alt efter filmens genre, så kan det gå galt, eller det kan gå perfekt.

I den perfekte verden lander avisen lige på dørmatten foran døren, men hvis det går helt skævt, så rammer man en potteplante eller noget andet, som der går i stykker.

Egentlig burde buddet jo nok stige af cyklen og gå op og lægge avisen ved døren, men vedkommende vil gerne være hurtigt færdig, og det opnår man bedst ved at kaste avisen, mens man er cyklende.

Vi har også avisbude herhjemme, men det er som regel med en trækvogn bag sig, hvor aviserne er i, som der kan være lokalaviser eller reklameaviser.

døre

Avisen skal placeres det rette sted ved døren

Der ville nok komme for mange klager, hvis buddet bare kastede avisen hen til døren, for selvom det måske lykkes godt de fleste gange, så ser det bare ikke godt ud, og det er bare et spørgsmål om, hvornår det går galt.

Der er også den slags bude, som der kører i bil med aviser, og det giver god mening, for vi har mange reklameviser (endnu) i Danmark, så det er svært bare at have dem på bagagebæret på cyklen eller i en pose om livet.

Dog kræver dette af gode grunde også, at man har kørekort og eventuelt en bil.

Men pointen er, at man som bud nok hellere skal gå hen og lægge avisen ved døren, hvis det er her, at det er aftalt eller meningen, at man skal lægge avisen.

Ellers kan det være i postkassen eller et andet sted, som der er aftalt til formålet, at visen skal placeres.