dannebrogsvinduer

Sådan isolerer du dit hjem

Sådan isolerer du dit hjem

Der er mange grunde til, at du bør sørge for, at dit hus er godt isoleret. Isolering er med til at holde dit hjem køligt om sommeren og varmt om vinteren, hvilket kan spare dig penge på energiregningen. Isolering er også med til at reducere støjforurening udefra, hvilket gør dit hjem til et mere fredeligt sted at bo. Desuden kan en ordentlig isolering være med til at beskytte dit hjem mod brand- og vejrskader.

Ved at tage dig tid til at isolere dit hjem ordentligt kan du nyde godt af en række fordele, der forbedrer din livskvalitet.

dannebrogsvinduer

Er dit hus isoleret optimalt?

Det er vigtigt at sørge for, at dit hus er ordentligt isoleret for at holde dine energiregninger lave og sikre et behageligt boligmiljø. Der er et par hurtige og nemme måder at kontrollere, om dit hjem er godt isoleret. For det første skal du tage et kig på dine energiregninger.

Hvis du bemærker, at de er konstant høje, kan det være et tegn på, at dit hjem ikke er godt isoleret. For det andet skal du tjekke, om der er træk. Hvis du føler, at der kommer kold luft ind gennem sprækker omkring lister, søjler eller fugninger, betyder det, at der undslipper varme fra dit hjem. Endelig bør du få foretaget en professionel energirevision. Det vil give dig en mere præcis vurdering af dit hjems isoleringsniveau og identificere de områder, der skal forbedres. 

Udskift vinduer og døre

Hold øje med dine vinduer og døre – er der tegn på slitage? Trækker det? Dette er nogle typiske kendetegn på, at det er tid til at udskifte dem. Selvom du har isoleret resten af huset til perfektion, kan der stadig være problemer, hvis dine døre og vinduer ikke er isoleret korrekt.

Mange ældre døre og vinduer, er ikke isoleret på samme niveau, som nyere. Så har du nogle dannebrogsvinduer, som har tegn på slitage, ofte har kondens på ruden eller trækker, så overvej at skift dem ud med nogle nye.