dannebrogsvinduer

Hvad er Dannebrogsvinduer?

Hvad er Dannebrogsvinduer?

Et dannebrogsvindue er en type af vindue, der kendetegnes ved at have to mindre rammer i toppen, samt to større rektangulære rammer i bunden. Udtrykket kommer efter rammerne, som ligner formen på Dannebrog. Det er en fantastisk type vindue til dig, som leder efter en funktionel løsning, som stadig har lidt karakter.

I dette indlæg kommer vi nærmere ind på hvordan man finder det perfekte dannebrogsvinude, hvordan man evt. kan installere det selv eller hvordan man får professionelt hjælp. Lyder det interessant, så læs endelig videre!

dannebrogsvinduer

Hvordan monterer man dem?

Du har altså købt et nyt vindue eller er interesseret i det i hvert fald. Installation af et nyt vindue er en fantastisk måde at forbedre dit hjems udseende og øge dets energieffektivitet. Men før du går i gang, er der et par ting, du skal vide. For det første skal du sørge for at måle vinduesrummets grove åbning, inden du køber dit nye vindue. Du skal også fjerne det gamle vindue, hvilket kan være en smule tricky. Når det gamle vindue er ude, er det tid til at installere det nye vindue.

Begynd med at skubbe toppen af det nye vindue ind i rummet, og vippe det derefter på plads. Fastgør det nye vindue ved at sømme eller skrue det fast i rammen. Derefter tilføjer du fugemasse omkring kanterne for at forsegle det yderligere på plads. 

Hvor finder man dem?

Der er flere steder, hvor du kan finde det helt rigtige dannebrogsvindue. Det første skridt du bør tage er, at gå online, og finde fordele og ulemper ved de forskellige typer, modeller og producenter. Når du har lavet din research, kan det være en god idé at tage en tur i dit lokale byggemarkedet eller hos en glarmester og spørge yderligere ind. Har du gjort din research ordentligt, kan dette også være en god måde at sikre at vedkommende du snakker med, rent faktisk har styr på sine ting.

Såfremt han kan svare på spørgsmålene på et tilfredsstillende niveau, kan du med ro i maven, spørge om hans holdning og anbefalinger.