jagtudstyr

5 ting du skal have med af udstyr på din jagt

5 ting du skal have med af udstyr på din jagt

editorial

Hvis du er i gang med at pakke tasken til du skal på jagt, så læs med her og vær sikker på, at du ikke glemmer at pakke 5 vigtige ting. Som jæger er der meget jagtudstyr, der skal pakkes, og man kan derfor nemt miste overblikket. 

Set bort fra de ting der bliver nævnt i dette skriv, så skal du naturligvis huske at pakke en god taske, som kan indeholde alt dit jagtudstyr på en god og praktisk måde. Der findes mange gode tasker beregnet til jagt på markedet, så det er bare med at finde din favorit. 

1. Jagtvåben

Det første du skal sørge for at have pakket, er naturligvis dit våben. Om det er et haglgevær, riffel, luftgevær, startpistol eller noget helt andet, så skal dette naturligvis med på turen. 

Du kan købe dit jagtvåben i mange forskellige prisklasser, alt efter hvad dit budget rækker til. Der er mange forskellige producenter på markedet, som gør det muligt at finde noget i alle prisklasser. 

 

2. Jagtkniv

Når du har skudt dit bytte, så skal du have en god kniv til at partere dit bytte. En god jagtkniv er vigtig at have med på jagt, så du kan lave rene og smertefrie snit i dit bytte. 

Derudover kan du bruge din jagtkniv til mange andre formål på en jagt. Man ved aldrig hvornår man pludselig får brug for en kniv. Det kan også være et godt redskab hvis du er på en længere vandring eller overnatning i naturen. 

 

3. Jagttegn

En selvfølge er også dit jagttegn. Det siger måske sig selv, men det er så vigtigt at du husker det, når du skal på jagt. Man kan være stresset over alt det jagtudstyr der skal med, så man kan glemme en så simpel ting, som et jagttegn. 

4. Gode jagtstøvler

For at du kan holde til at vade rundt i naturens udfordrende terræn i flere timer, så kræver det at du har et par gode støvler. Dine støvler skal være vandafvisende, så du ikke får våde fødder i løbet af dagen. Derudover skal de være godt foret og åndbare, så din fodsved kan transporteres ud af støvlen og stadig holde dine fødder varme. 

 

5. Varm jagtbeklædning

Den sidste ting, som du skal huske på en jagt, er god beklædning. Du skal have jakke og bukser, som er vind- og vandafvisende, så du ikke bliver kold og våd. Derudover skal du investere i godt undertøj, som du kan have på under dit overtøj. 

Hvis ikke du har noget ordentligt tøj på, så kan du meget nemt miste modet undervejs på din jagt. Det vigtigste er at du kun kan koncentrere dig om at ramme dit bytte og ikke om du fryser eller ej.