vvs kastrup

VVS i Kastrup - find den rette fagperson

VVS i Kastrup - find den rette fagperson

editorial

Som husejere er det smart at kende sine håndværkere. På den måde ved man altid, hvor man skal ringe hen, hvis man pludselig står med et problem, som man ikke kan løse på egen hånd. Det kan for eksempel være i forbindelse med en skade på husets murværk eller træværk hvor det er en god idé at have kontakt til en dygtig murer eller tømrer. Og står du midt om natten med et sprunget vandrør er det en kæmpe fordel at have en god VVSer i baghånden.

Hvordan kan en autoriseret VVS installatør hjælpe mig?

Lige som en autoriseret elektriker eller el installatør er en autoriseret VVS installatør den eneste der har lov til at pille ved de faste installationer – i dette tilfælde VVS installationerne – i din bolig.

Det er strengt forbudt for dig selv at udføre arbejde på disse, med mindre du selvfølgelig selv er autoriseret VVS installatør eller tekniker. Det er meget vigtigt at du iagttager denne regel. Der er en grund til at den slags arbejde er forbeholdt autoriserede VVSere, og den er ikke at gøre VVSeren rig eller irritere dig. Lovkravet eksisterer af rene sikkerhedsmæssige årsager.

Hvis du selv begynder at fuske med installationerne kan du nemlig lynhurtigt komme galt af sted. Du kan risikere at forårsage skader på bygning og materiel, eller i værste fald få andre mennesker liv og helbred på samvittigheden. Og skulle du være så heldig at dit klamphuggeri ”kun” fører til materielle skader kan du være så godt som sikker på at dit forsikrings selskab ikke dækker de høje omkostninger forbundet med udbedring af disse.

Få hjælp til VVS i Kastrup

Som bosiddende på Amager kan du med stor fordel vælge Claus A. Axmark VVS som din VVSer. Du kan læse mere om Claus A. Axmark VVS på virksomhedens hjemmeside caavvs.dk