vikarbureau

Vær nærværende, når du er ude for et vikarbureau

Vær nærværende, når du er ude for et vikarbureau

editorial

Du kender måske lidt det med at være til fest, hvor du ved, at der er mange af de her mennesker, som du ikke kommer til at møde igen, og du er ikke ude for at score eller finde nye venner, så du bruger ikke den store tid på at lære dem at kende – endsige memorere deres navne.

Det samme gør sig gældende til den næste familiefest, hvor der er så perifere medlemmer af familien til stede, at man ikke kan huske, når de siger, at de kan huske en som lille; og hvorfor også gøre sig den ulejlighed at lære dem bedre at kende, når de sikkert kradser af om nogle år?

Sådan kan man også gå at have det, når man er udsendt fra et vikarbureau, at man måske bare er der som en del af en projektansættelse, og det mere eller mindre er udelukket, at man kan få sig en fast stilling her, som man reelt set søger.

vikarbureau

Et vikarbureau ønsker, du har den rette attitude udadtil 

Men det handler både om at være et høfligt mennesker, at man lige yder den ekstra indsats, om man er blevet bedt om det eller ej, og man lige sludrer med eventuelle kollegaer, selvom der er en stor chance for, at du aldrig skal se dem, når måneden eller de komme måneder er forløbet.

Dette gælder også for vikarbureauet, der gerne vil have, at de sender de bedste mennesker ud, der også er imødekommende og gode at snakke og arbejde med.

Men så er der jo også det med, at folk taler sammen i miljøet, så den her midlertidige chef kan lægge et godt ord ind for dig et andet sted – eller du kan risikere at møde vedkommende som en fremtidig chef et andet sted.

Så selvom man måske har en dårlig dag, så forsøger man trods alt at være et godt menneske for andre, når man er ude.