kanelsnegle

Tre desserter, der er perfekte til børnefødselsdagen

Tre desserter, der er perfekte til børnefødselsdagen

editorial

Når du skal holde børnefødselsdag, er det vigtigt, at du serverer nogle retter, som alle børnene vil kunne lide. Børn er meget kræsne, og en børnefødselsdag er derfor bestemt ikke stedet, hvor du skal eksperimentere med det, som I skal spise. 

Mangler du noget inspiration til, hvad du skal servere til dit barns fødselsdag, kommer vi med tre bud her. Vi har skrevet artiklen i samarbejde med online kogebogen dk-kogebogen.dk, og du kan selvfølgelig finde alle opskrifterne hos dem. 

1. Kanelsnegle

Lækre saftige kanelsnegle er et sikkert hit blandt langt de fleste børn. De søde snegle med glasur er også perfekte, da det er nemt at styre, hvor mange hvert barn har fået. Dermed er du sikker på, at der ikke er nogen, der får for meget. Sneglene er utroligt lækre, mens de stadig er lune, men hvis du vil være i god tid, er det smartest, at du tilbereder dem dagen før. 

2. Drømmekage

En anden lækker dessert, som langt de fleste børn kan lide, er en drømmekage. Den søde sandkage med den utrolig søde topping med kokos er lige noget, som børnene sætter pris på. Sørg for at lave kagen med et tykt lag af topping, da det ofte er det, som børnene bedst kan lide. Du skal dog ikke lave det så tykt, at børnene ender med at være smurt ind i det. 

3. Kagemand

En kagemand er en klassiker til en børnefødselsdag, og den er faktisk ret nem for dig selv at lave. Du kan tilberede den af en lang række forskellige former for dej. Det nemmeste er en sandkage dej eller en bolledej, men du kan også vælge at være mere avanceret og for eksempel fremstille den af vandbakkelser eller brunsviger. Det vigtigste er dog, at det er en form for kage, hvor du er sikker på, at det er en, som børnene godt vil kunne lide.