Toyota Rav4 hybrid

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid: Den perfekte bil til pendleren i byen

Toyota RAV4 Plug-in Hybrid: Den perfekte bil til pendleren i byen

editorial

Hvis du leder efter en hybridbil, der er perfekt til bypendleren, skal du ikke lede længere end til Toyota RAV4 Plug-in Hybrid. Denne bil er spækket med funktioner, der gør den ideel til dem, der ofte kører i byområder. Denne bil larmer ikke, og gør det at køre bil både sjovt og rart, også selvom du skal lidt længere, end blot rundt i byen.

Hybrid

Med sin 2,5 HYBRID-motor (306 hk) kan RAV4 Plug-in Hybrid accelerere fra 0 til 100 km/t på kun 6 sekunder. Bilen kan gøre 75 km på én opladning, hvilket gør denne bil til en af de hybrid biler, som kan køre længst på blot en opladning. Bilen kan derfor nemt føles som en ren elbil.

Stilfuldt design

I H3 Executive får du lækre sportsæder i læder og et stort panorama soltag, hvilket giver dig en større nydelse under køreturen. Den har også en stilfuld kabine, der giver de ideelle rammer for en stille og ubesværet køreoplevelse. Desuden er bagagerummet på 490 liter rummeligt og fleksibelt med plads. Du kan også vælge head-up display, JBL-lydsystem med ni højttalere, trådløs smartphone-oplader og navigation – så din køretur bliver endnu mere komfortabel. Det stilfulde design både indvendt og udvendigt, skal nok få vennerne til at misunde dig! Og er dette stilfulde design ikke nok for dig, har du endda mulighed for selv at designe din bil!

Toyota Rav4 hybrid

Touch skærm

Med MyT-appen kan du tjekke bilens batteriniveau, programmere opladningstider og endda nedkøle kabinen, inden du sætter dig ind. Så hvis du leder efter en hybridbil, der er perfekt til pendleren i byen, er Toyota RAVAIL Plug-in Hybrid bestemt værd at overveje.

Få din Toyota RAV4 i dag

er du også blevet forelsket i Toyota RAV4 Hybrid? – Du er langt fra den eneste. Så hvad venter du på? Tag en prøvetur allerede i dag, så du kan opleve den lækre bil.