tømrer

Tips til at finde en god tømrer

Tips til at finde en god tømrer

editorial

Der er tidspunkter, hvor man er nødsaget til at hyre en tømrer til en opgave. Det kan være når man skal have lavet nyt tag, en ny trappe eller måske have lagt gulv. Uanset hvad man skal have lavet, så er der nogle ting man skal være OBS på, så man ikke ender med at hyre et firma, som ikke kan klare opgaven. Læs med herunder, hvis du er nysgerrig på hvordan du kan finde en god tømrervirksomhed.

Spørg folk du kender

Det er altid en god idé at starte med at spørge folk man kender, om de kender et firma, som de kan anbefale. Ved at få en man stoler på til at anbefale et firma, så kan man som udgangspunkt forvente, at firmaet de anbefaler er dygtige og troværdige.

Det er dog vigtigt, at man også selv laver sin egen research på firmaet de anbefaler, så man ikke bare stoler blindt på hvad andre siger. Her kan man eventuelt lave en liste med de firmaer, som andre har anbefalet, og så undersøge dem online. Online er det nemlig muligt at finde anmeldelser på hhv. Facebook, Google og Trustpilot. Når du har tjekket begge steder, så er du godt stillet ift. at finde en tømrer i Hjørring, som er til at stole på.

image

Få flere tilbud

Vi anbefaler altid, at man indhenter mere end et tilbud, når man skal have hjælp fra en håndværker. Det gør vi fordi, man ved at indhente flere tilbud hurtigt kan se, om der er noget der stikker ud på tilbuddene man har modtaget. Derudover kan man bruge et tilbud til at forhandle med, da man kan sætte dem op mod hinanden, og eventuelt sende dem til det firma man helst vil arbejde med, hvis der er et andet firma der er billigere.

Udover at sammenligen dem, så er det også en god idé at tjekke om materialer er medregnet, da det ellers vil være en stor meromkostning.