videoovervågning

Tag trygheden tilbage!

Tag trygheden tilbage!

editorial

Danmark er et dejligt land! Kåret som det med det lykkeligste folkefærd, og vi har eneret på ordet “hygge”. Desuden er her trygt, vil størsteparten mene. Desværre er vi de seneste år blevet rekordholdere af noget særligt trist; noget der kan ødelægge både hygge, tryghed og hverdagslykke. Danmark er nemlig det land i Norden med allerflest indbrud – men det kan der gøres noget ved! Ved handling kan vi stoppe tendensen.

Hos DKKamera finder du et bredt udvalg af overvågningsudstyr til sikring af din virksomhed eller dit hjem. Herunder vil nogle eksempler på udstyr nævnes for at vise det brede spænd – og du kan med sikkerhed finde et eller flere produkter, der kan imødekomme lige præcis dit eller jeres behov.

Et bud på en overkommelig løsning – måske til en start – er en Wi-Fi dørklokke med kamera, “WIP-DB 200”. Ringer det på døren en sen aften vil det for mange mennesker afstedkomme en snert af ubehag hvis ingen ventes. Her vil det være en øjeblikkelig tryghedsskabende faktor at kunne se, hvem der ringer på. Dørklokken er trådløs med batteri og et kamera i fuld HD-kvalitet. Designet er simpelt og elegant, og den vil med sin neutrale minimalisme klæde enhver facade.

Som ekstra feature kan du også både se samt tale med den eller de personer ved din hoveddør selvom du ikke er hjemme! Ønsker du en indbygget hukommelse i kameraet, kan dette tilvælges.

Har du en virksomhed og ønsker en overvågningspakke til videoovervågning, tilbydes disse også hos DKKamera. Vælg eksempelvis “V1810W4” der indeholder fire trådløse Wi-Fi IP kameraer i fuld HD-kvalitet. Kameraerne er til indendørs brug, men sortimentet byder også på overvågningsløsninger til brug udendøre samt kameraer, der kan anvendes begge steder.

Hos DKKamera er de altid behjælpelige ved eventuelle spørgsmål eller behovsafklaring, og det kompetente medarbejderteam sidder klar til at vejlede. Kontakt DKKamera idag og genvind trygheden i din hverdag!