rideskole

Styrk dine rytterkompetencer på en ambitiøs rideskole

Styrk dine rytterkompetencer på en ambitiøs rideskole

editorial

Er du bosiddende i eller omkring Haderslev, og søger du en seriøs rideklub med visioner og ambitioner, er Team Møllen måske noget for dig. Team Møllen har sit tilhørs forhold på det lokale ridecenter Ridecenter Møllen – et lækkert og veludstyret ridecenter med top moderne faciliteter og mange gode heste på stald.

Team Møllen har altid flotte og velredne heste til salg, uddannet af eksemineret berider Jørgen Christensen og hans ansatte. Hos Team Møllen finder du mange heste, som er uddannet og trænet i dressur på flere niveauer og i forskellige klasser – her under Grand Prix dressur – samt springning.

Der arbejdes daglige med hestene, og der tages i det daglige arbejde hensyn til den enkelte hest og dennes behov og niveau. Der vil således altid være glade og sunde heste, som ikke er presset ud over deres kaliber og potentiale, klar til præsentation.

Faciliteter på Ridecenter Møllen

De fysiske omgivelser på Ridecenter Møllen er helt optimale for den seriøse rytter. Ridecenter Møllen råder over store, rummelige hestebokse til de opstaldede heste såvel som til rideskolehestene, som passes og plejes efter alle kunstens regler. De tilhørende ridebaner og det store ridehus er 100% up to date med moderne faciliteter og en springbane efter internationale standrader. Det er, med andre ord, fuldt ud muligt at træne som professionel konkurrence rytter hos Team Møllen.

Rytter uddannelse på Team Møllen

Ryttere under uddannelse hos Team Møllen holder generelt et højt niveau, både hvad angår ambitioner og færdigheder. Undervisnings niveauet er tilsvarende højt, og derfor får Team Møllen hvert år besøg fra udlandet af ryttere med egen hest, som ønsker kvalificeret undervisning for at udvikle såvel egne som hestens kompetencer inden for såvel springning som dressur. Hvis du vil have mere information om Team Møllen og Ridecenter Møllen, kan du klikke ind på http://team-moellen.dk/