office 365 kurser

Styrk dine medarbejderes samarbejde og kompetencer med Office 365 kurser

Styrk dine medarbejderes samarbejde og kompetencer med Office 365 kurser

editorial

Igennem flere årtier har Microsoft Office pakken været den foretrukne arbejds platform for virksomheder, der fortrinsvis baserer deres forretning på it relateret arbejde. Microsoft Office pakken indeholder alle de vigtigste programmer og applikationer, som anvendes i forbindelse med eksempelvis økonomi og planlægning, research og udvikling, Business Intelligence og mange andre forretnings relaterede områder.

Samtidig har Microsoft Office pakken den store fordel, at langt de fleste har stiftet bekendtskab med de redskaber, den indeholder, hvilket gør samarbejde lettere. Af samme grund er det også let at dele dokumenter, regneark og præsentationer udfærdiget i henholdsvis Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel eller andre af de mange applikationer i Microsoft Office pakken. Og med Microsoft Outlook er det nemt og hurtigt at dele kalender begivenheder samt sende emails og lave mail grupper.

Microsoft Office 365 – det næste trin

Med Microsoft Office 365 er Microsoft Office pakken blevet cloud baseret. Dette betyder i praksis, at medarbejderne selv kan installerer de Microsoft Office komponenter, de ønsker, fra en central lokation i skyen. Virksomheden køber en samlet licens, og samtlige medarbejdere får adgang til denne lokation via deres Microsoft Office konto.

På den måde sikres det samtidig, at Microsoft Office applikationer på medarbejdernes pc’er altid er up to date med diverse sikkerheds opdateringer. Og samtidig lettes samarbejde og videndeling med den ekstra, cloud baserede applikation Microsoft Office OneDrive, på hvilken medarbejdere på tværs af afdelinger kan dele dokumenter på mere sikker og kontrolleret vis, end hvis dette skulle foregå over mail eller uautoriserede, eksterne delings services.

Lær Microsoft Office 365 bedre at kende med et professionelt kursus

Hvis din virksomhed benytter Microsoft Office 365, kunne det være en god idé at lade medarbejderne deltage i et Microsoft Office 365 kursus. Her kan medarbejderne lære at udnytte den smarte platform fuldt ud, og dermed optimere deres work flows. Læs mere på https://www.4d.dk/kurser/online-services/office-365