heiring

Smykker fra Heiring - til de kvinder som betyder mest for dig

Smykker fra Heiring - til de kvinder som betyder mest for dig

editorial

Ønsker du at give en sød og personlig smykke gave – men er du i tvivl om hvornår et smykke er sødt eller personligt? Så kan du med fordel starte i afdelingen for danske smykke designere. Her finder du nemlig et stort udvalg af smykke designs, som er såvel smukke og gennemtænkte som formgivet med den stilbevidste kvinde i tankerne – og samtidig indeholder sjæl på en måde, som man sjældent ser i smykker fra de store internationale design huse.

Et prima eksempel på en dansk smykke designer, som har formået at få sjælen med i sin formgivning, er Heiring. Heiring er et dansk smykke hus, som siden 1976 har fremstillet eksklusive smykker med et personligt touch. De håndlavede smykker fra Heiring formår på én gang at være raffinerede og sjælfulde, og bære en betydning i deres form, som giver dem indhold og prægnans. Du kan trygt vælge Heiring smykker til kvinderne i dit liv uanset deres aldre, og uanset anledningen.

En sød lille skytsengel til dåbsbarnet, konfirmanden eller studinen

En skytsengel er et beskyttende væsen, som følger sin bærer overalt og sørger for, at intet ondt vil tilstøde hende. De søde og finurlige Skytsengle fra Heiring er ingen undtagelse. En Heiring Skytsengel er den perfekte smykke gave til den unge kvinde eller pigen, som du ønsker alt godt i fremtiden.

Du kan få Skytsengle som ørestikker eller øreringe, vedhæng til halskæder, armbånd eller fingerringe. Og så viser du med al ønsket tydelighed, at du drager den største omsorg for modtageren.

En elegant fjer til bruden eller til fødselaren

Den lidt ældre, stil bevidste kvinde vil sætte stor pris på en elegant og raffineret fjer i guld eller sølv fra Heirings Feather serie. De smukke fjer kommer i flere størrelser og materialer, og kan kombineres på kryds og tværs. Du kan se hele udvalget af Heiring smykker på https://www.fangels.dk/maerker/heiring.html